Sunnuntaina kauden toisen voittonsa maalein 3-1 kotikentällään taistellut JS Hercules on tulessa jälleen torstaina. Heinäpään tekonurmelle vieraaksi saapuu kautensa odotuksiin nähden alavireisesti aloittanut Tornion TP-47, joka jahtaa vieläkin avausvoittoaan Kakkosen C-lohkossa.

TP-47 on kerännyt neljästä pelaamastaan ottelusta kaksi tasapelipistettä ja kärsinyt kaksi tappiota. Torniolaiset ovat onnistuneet viimeistelemään noissa peleissä vain kaksi täysosumaa maalieron ollessa 2-7. Etenkin vierasottelut ovat olleet joukkueelle vaikeita, sillä se hävisi JBK:lle 3-0 ja SJK Akatemia II nappasi pisteet luvuin 2-0. TP-47:n vastuuvalmentajana toimii Herculeksen U17-joukkueen valmennusryhmässä kausilla 2021 ja 2022 mukana ollut Keijo Huusko.

Hercules kipusi sunnuntaisella voitollaan lohkossa sijalle viisi. JPS oli saanut Oulun reissulle kasaan vain 13 pelurin listan ja joukkue ei kyennyt vastaamaan kotijoukkueen loppurynnistykseen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat komean laukauksen esittänyt Eeka Huitsi, rangaistuspotkun varmasti sisään sijoittanut Vertti Korkala ja ensimmäisen maalinsa miesten Kakkosen tasolla tehnyt Joel Lotvonen.

Kello 19.00 Heinäpään tekonurmella käyntiin vihellettävään taistoon on vapaa sisäänpääsy. Yleisöä palvelee koko ottelutapahtuman ajan Hercules Juniorien kisakahvio. Tervetuloa viihtymään kanssamme ja kannustamaan Hercules kohti ylempää loppusarjaa!