HERCULES ON ATLEETTINEN

Meillä on yksi naisten ja kolme miesten jalkapallojoukkuetta. Lisäksi pelaamme futsalia. Miesten jalkapallon edustusjoukkue pelaa miesten Kakkosta ja naisten edustus kolmosta. Hercules Academy ja Hercules Sport Lab tarjoavat eteenpäin haluaville pelaajille reitin huipulle. Tutustu tarkemmin urheilutoimintaamme!

 

 

Miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2017 Suomen Palloliiton Kakkosdivisioonaa. Kaudella 2016 JS Hercules sijoittui historiansa ensimmäisellä kakkosen kaudella 12 joukkueen sarjassa 8:ksi. Kauden 2016 sarjataulukko ja otteluiden tulokset ovat nähtävissä Palloliiton tulospalvelussa.

 

 

 

Miesten kakkosjoukkue pelaa kaudella 2017 Pohjois-Suomen III-divisioonaa. Hercules sai sarjasta täydennyspaikan. kun lukuisia joukkueita jäi pois kolmosesta kauden 2016 päätteeksi. Tavoitteena on saada kakkosporukasta paremmin edustuksen tarpeita palveleva, kilpailullinen joukkue kaudelle 2017.

 

Naisten joukkue aloitti toimintansa vuonna 2008, joten tuleva kausi 2017 on naisten joukkueen 10. juhlakausi. Pelaamme kaudella 2017 Pohjois-Suomen Piirin kolmosdivisioonaa. Talvisin osallistumme futsalin II-divariin kahden joukkueen voimin. Tärkeintä toiminnassamme ovat harjoittelu, hauskuus, huikea yhteishenki sekä hyvän kunnon ja mielen tavoittelu. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa. Tervetuloa mukaan!

 

 

Kausi ilman loukkaantumisia ja totaalisten nöyryytyksien välttäminen ovat olleet Herkku-Pappojen tavoitteita viimeisimpien vuosien aikana vitosdivarikausiin lähdettäessä. Aina tavoitteet eivät ole täyttyneet, mutta mukavaa on silti pelata oikeita otteluita hyvässä seurassa. Kauteen 2017 lähdettäessä tavoitteet eivät muuttuneet. Mukaan otetaan kaikki, joilla on intoa pelata kuningaslajia. Treenaamista on pidetty yliarvostettuna jo vuosia tässä porukassa, mutta toivo elää yhden treenikerran mahduttamisesta viikkoon kevään koittaessa. Katsellaan!