JS Hercules on tulessa äitienpäivän sunnuntaina, kun kello 18.00 Heinäpään tekonurmella vastaan asettuu Jyväskylän JPS. Vierailijat ovat keränneet neljästä pelaamastaan ottelusta voiton ja tasapelin myötä neljä pistettä, joka oikeuttaa Kakkosen pohjoisimmassa lohkossa sijaan viisi. Herkku on vain pisteen takaa-ajomatkalla, joten voitollaan oululaiset parantaisivat osakkeitaan merkittävästi.

Hercules sai viime sunnuntaina tylyn oppitunnin lohkon kärjessä puhtaalla saldolla porskuttavalta GBK:lta. Kotijoukkue latoi 35 minuutissa taululle tylyt 4-0 johtolukemat ja voitti ottelun maalein 5-1. Herkun ainoasta maalista vastasi 1-4 kavennuksen rangaistuspisteeltä varmasti sisään laukonut Vertti Korkala.

• GBK:n tasoista vastustajaa vastaan meidän täytyy kyetä tiiviiseen puolustuspeliin koko joukkueena, mutta valitettavasti emme olleet sunnuntaina ensimmäisen 30 minuutin aikana sillä tasolla, jota peli olisi vaatinut. En ole tyytyväinen myöskään avausjakson pallolliseen peliimme, mutta toisella jaksolla nuori joukkueemme pystyi parempaan esitykseen, Herculeksen vastuuvalmentaja Conor Edwards tiivisti.

Herculeksen sairaustuvalla riittää edelleen kiirettä, sillä erinäisten vammojen vuoksi sivussa ovat ainakin Elias Suistio, Milan Peetumber, Adamu Aliy ja Julius Yliniemelä. Treenikentältä on kuitenkin kantautunut myös positiivisia uutisia. Talvella leikattua jalkaansa kuntouttanut keskikentän moottori Simon Thurling on toipunut pelikuntoon ja nähtäneen kokoonpanossa tämän illan ottelussa.

Ottelutapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja Hercules Juniorien kisakahvio kuumine grilleineen palvelee yleisöä koko ottelutapahtuman ajan. Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan joukkueemme kauden toiseen voittoon!