JS Hercules avasi kautensa kirvelevällä 0-1 (0-0) kotitappiolla lauantai-iltana Heinäpään tekonurmella. Joukkueelle avautuu kuitenkin jo keskiviikkona uusi mahdollisuus kevään virallisen avausmaalin viimeistelyyn, sillä Suomen Cupin 3.kierroksen arpa toi vastaan viime kauden tapaan AC Oulun reservijoukkue OLS:n.

Vahvan kauden pelannut AC Oulu/OLS juhli syksyllä nousua sarjauudistuksen myötä valtakunnan kolmanneksi korkeimmaksi sarjatasoksi luotuun Ykköseen. Hercules-kausiltaan tuttu Mikko Isokangas jatkaa joukkueen peräsimessä ja hänellä on käytössään nuori ja nälkäinen pelaajaryhmä, jota on vahvistettu muutamalla kokeneemmalla täsmähankinnalla. Viime kaudella tuhoisaa jälkeä Kakkosessa tehnyt Eemil Raittinen kantaa myös vuonna 2024 ison vastuun reservien hyökkäysosastolla.

Ottelu pelataan Heinäpään jalkapallohallissa keskiviikkona 17.4. kello 19.00 alkaen. Herkku tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn ja yleisöä palvelee ottelutapahtumassa Hercules Juniorien pyörittämä kisakioski. Tervetuloa!