Haukiputaan Pallossa ja Hercules YJ:n riveissä juniorivuotensa pelannut 17-vuotias Julius Körkkö ottaa urallaan askeleen ylöspäin ja siirtyy Veikkausliigajoukkue AC Oulun nuorten pelaajien talenttiryhmään. Olli-Pekka Piisilän johdolla harjoittelevan ryhmän tavoitteena on kypsyttää nuoria lupauksia kohti suurempia areenoita ja pelaajat saavat seuraavan kauden aikana peliaikaa lähtökohtaisesti Ykköseen nousseen AC Oulu/OLS:n riveissä. Useampi nuorista pelaajista saanee jo talvikauden aikana näyttöpaikan myös emoseura AC Oulun harjoitusringissä.

Körkkö pelasi kaudella 2023 JS Herculeksen edustusjoukkueessa Kakkosta 15 ottelussa yhteensä 1000 minuuttia ja onnistui myös kahdesti maalinteossa. Tervarit Juniorien ja yhteistyöseurojen edustusjoukkue Hercules YJ U17 ei kyennyt lunastamaan paikkaansa SM-sarjasta, mutta keskikentän hyökkäävässä roolissa pääosin kautena pelannut Körkkö oli karsinnoissa suuressa roolissa tehden itse viisi maalia 13 otteluun.

JS Hercules kiittää Jullea menneistä kausista ja toivottaa onnea tulevaisuuden haasteisiin!