Herculeksen edustusjoukkue pelaa kauden 2023 viimeisen ottelunsa sunnuntaina kotikentällään Castrénin urheilupuistossa. Kello 14 käynnistyvässä Kakkosen C-lohkon ottelussa vieraaksi asettuu VIFK (Vaasa), joka on viime kausien aikana ollut hankala vastus kotijoukkueelle.

Kevätkierroksen keskinäisen ottelun joukkueet pelasivat Vaasassa ja tuolloin isäntänä toiminut IFK oli vahvempi napaten täydet pisteet maalein 2-0. Sunnuntaina vaasalaisilla on panoksena pääsy uudistuvan Ykkösen nousukarsintoihin. Voitollaan joukkue varmistaisi viidennen sijansa, joka oikeuttaisi syksyn jatko-otteluihin.

AC Oulu/OLS:aa vastaan hyvin avausjakson puolustanut Herkku joutui taipumaan viime sunnuntaina lopulta 0-3 tappioon, mutta kentällä nähtiin myös paljon positiivisia asioita. Miinuspuolelle merkittiin Valtteri Kovalaisen neljäs keltainen kortti, joka tietää automaattista pelikieltoa VIFK-otteluun. Aleksi Tannerilla on kuitenkin käytössään iskukykyinen ryhmä, joka on valmis lunastamaan sarjapaikkansa kotiyleisönsä edessä.

Kakkosen A- sekä B-lohko pelattiin lauantain otteluissa kokonaisuudessaan päätökseen. Kuopion Elo päätti kautensa maalittomaan tasapeliin kotikentällään OLS:aa vastaan ja nousi tasapisteissä paremman maalieronsa turvin Herculeksen yläpuolelle. Asetelmia spekuloitaessa Herkun sarjapaikan uusimiseen riittää pienimaalinen tappio tai piste, joka hinaisi oululaiset lohkossaan Elon edelle.

JS Hercules tarjoaa kauden päätösotteluun vapaan sisäänpääsyn. Tervetuloa koko perheen voimin kannustamaan punamustat voittoon! Yleisöä palvelee herkkukioski koko ottelutapahtuman ajan.