Kaudesta 2021 JS Herculeksen edustusjoukkueen paitaa ylpeydellä kantanut Niklas Haataja pelasi toistaiseksi viimeisen ottelunsa punamustissa väreissä viime lauantaina Rovaniemellä. Lähes 50 Kakkosen ottelua Herkun riveissä pelannut 23-vuotias Haataja pakkaa omaisuutensa muuttoautoon ja aloittaa ensi viikolla opiskelut Joensuussa.

  • Jätin hyvästit joukkueelle lauantaina todella haikein fiiliksin. Olen todella kiitollinen näistä vuosista seuran riveissä ja olen saanut tustustua todella hienoihin ihmisiin ja solminut treenikentällä elinikäisiä ystävyyssuhteita. Tietysti myös harmittaa jättää kausi kesken Oulussa: olisin halunnut olla mukana loppuun asti taistelemassa yhdessä sarjapaikasta, Haataja painottaa.

Topparin tontilla luutivan Haatajan kausi jatkuu Kakkosen A-lohkossa sarjavoitosta taistelevan Joensuun JIPPO:n riveissä. Haataja lähtee uuteen ympäristöön taistelemaan pelipaikastaan.

  • Odotuksissa on hyppäys astetta kovempaan kilpailuasetelmaan ja treeniympäristöön, sillä JIPPO on pelannut on viime vuosina myös Ykköstä ja tavoittelee tosissaan sarjanousua koko organisaationa, Haataja ennakoi.

Niklas on saanut kestävien ystävyyssuhteiden lisäksi myös lukuisia hienoja muistoja pelikentiltä JS Herculeksessa vietettyjen kausiensa aikana.

  • Ensimmäisellä kaudellani (2021) meillä oli kasassa todella laadukas ja laaja pelaajarinki. Meillä oli erittäin hyvä joukkuehenki ja taistelimme sarjanoususta, mutta SJK Akatemian kova joukkue tuhosi tuon unelman. Yksittäisenä otteluna haluan nostaa vielä esiin viime kesältä vieraissa pelatun GBK-ottelun, jossa pelasimme vajaalla yli 60 minuuttia, mutta pelasimme yhtenäisenä ryhmänä suurella sydämellä ja voitimme matsin maalein 4-2 Vääräniemen Jyrin iskiessä hattutempun, Haataja muistelee.

JS Hercules kiittää Niklasta kuluneista kausista joukkueemme riveissä, toivottaa onnea ja menestystä opinnoissa ja loppukauden nousutaistossa: olet aina tervetullut takaisin missä roolissa tahansa.