Alkukauden odotetuin kohtaaminen pelataan tämän viikon lauantaina eli 8.7. kello 18.00, kun Heinäpään tekonurmelle JS Herculeksen vieraaksi saapuu sarjajohtaja OLS. AC Oulun reservijoukkue on aloittanut kautensa vahvasti ja on kärsinyt pelaamissaan yhdeksässä sarjaottelussa vain kaksi tappiota.

Hercules hukkasi viime lauantaina Castrenilla hankkimansa kahden maalin johdon toisen jakson mustien minuuttiensa aikana sarjajumbo Kuopion Eloa vastaan ja joutui tyytymään 3-3 (3-1) tasapeliin. Rasmus Janssonin johdolla joukkue on kuitenkin kyennyt tällä viikolla täysipainoisesti valmistautumaan lauantain isoon otteluun ja on ainakin fyysisesti valmis heittämään haasteen sarjajohtajalle.

Joukkueet kohtasivat toisensa huhtikuun lopulla Suomen Cupissa, jolloin lumisateen vuoksi ottelu jouduttiin siirtämään pelipäivänä Heinäpään halliin. Tuolloin OLS oli selkeästi vahvempi ja eteni jatkoon maalein 3-0.

Lauantaina on luvassa jalkapalloviihdettä koko pitkäksi iltapäiväksi, sillä superlauantain aloittaa kello 15.00 käynnistyvä Kolmosen taisto. Herculeksen reservijoukkue Tervarit-j kohtaa tuolloin Kajaanin Hakan, joka on vahvistanut rivejään kolmella georgialaispelaajalla kesäkuun aikana. Avausotteluun on vapaa sisäänpääsy.

Kaupungin herkullisin kisakahvio palvelee yleisöä kello 14.45 alkaen ja tarjolla on jälleen herkullisten leivonnaisten lisäksi mm. höyryävän kuumaa grillimakkaraa, viileitä virvokkeita sekä kahvia.

Illan pääotteluun pääsyliput maksavat kahdeksan euroa ja alennusryhmiltä sisäänpääsy kustantaa viisi euroa. Kaikki seurayhteisön junioripelaajat sekä alle 12-vuotiaat lapset pääsevät kaikkiin kotiotteluihimme veloituksetta. Tervetuloa koko päiväksi viihtymään kanssamme!