JS Herculeksen edustusjoukkue lähti sunnuntaina suurin odotuksin Kakkosen kauden avaavaan vierasotteluunsa. Pietarsaaren Tellus-hallissa oululaisia isännöi FF Jaron kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä JBK. Herculeksen hyvä harjoituskausi ei kuitenkaan realisoitunut pelikentällä millään osa-alueella. JBK meni menojaan jo avausminuuteista lähtien ja takoi taululle tylyt 8-1 (5-0) loppunumerot.

JBK sai otteluun vahvan alun ja siirtyi 1-0 johtoon jo 3.peliminuutilla ottelussa neljä maalia viimeistelleen Jasper Chibueze Uwaegbulamin toimesta. Herkku ei toipunut koko avausjakson aikana shokkialoituksesta: pallot karkailivat rajoista yli tai suoraan vastustajalle ja isännät voittivat kaksinkamppailut kovalla prosentilla.

JS Herculeksen synkän sunnuntain ainoa valopilkku oli 1-7 kavennusmaali, josta vastasi ensimmäisessä miesten virallisessa ottelussaan onnistunut 17-vuotias Deniz Kocol. Kocol nousi määrätietoisesti rangaistusalueen rajalle ja sijoitti pallon varmasti verkkoon ohi vähillä torjuntatöillä selvinneen Joas Snellmannin.

Herculeksella on Rasmus Janssonin johdolla vain runsaat neljä vuorokautta kasata palettinsa täyteen iskuun, sillä jo perjantaina 28.4. on vuorossa Suomen Cupin 3.kierroksen ottelu. Tuolloin isäntänä toimii AC Oulu/OLS ja ottelu puhalletaan käyntiin Heinäpään tekonurmella kello 18.30.

Herculeksen reservijoukkue Tervarit-j esittäyttyy suurelle yleisölle tulevana keskiviikkona 26.4. kello 18.00. Heinäpään jalkapallohallissa on tarjolla todellista futisromantiikkaa, sillä Suomen Cupin arpa toi oululaisille vastustajaksi Veikkausliigasta Vaasan Palloseuran. Otteluun pääsyliput maksavat vain 5 euroa ja kaikki seurayhteisön junioripelaajat sekä alle 12-vuotiaat lapset pääsevät peliin ilmaiseksi. Tapahtumassa toimii myös junnukioski, lämpimästi tervetuloa!