JS Herculeksen edustusjoukkue sai riveihinsä kaksi tärkeää palasta, kun viime kausien ehdottomiin luottopelaajiin lukeutuvat Valtteri Kovalainen sekä kapteeni Aleksanteri Patronen allekirjoittivat jatkosopimuksiin nimensä alle.

Keskikentän ankkuri Valtteri Kovalainen aloittaa Herkun paidassa jo kuudennen peräkkäisen kautensa Kakkosen sarjatasolla. Viime kaudella koronan jälkioireista ja loukkaantumisista kärsinyt 24-vuotias pallotaituri on saanut alleen selkeästi ehyemmän talviharjoituskauden ja on täydessä pelikunnossa sarjan käynnistyessä viikon kuluttua sunnuntaina JBK:n vieraana Pietarsaaressa.

Maanantaina 25-vuotissyntymäpäiviään viettävä Aleksanteri Patronen johtaa jo pelkällä olemuksellaan Herculeksen puolustuslinjan työskentelyä maalinsa suulta. Kuuden kauden aikana paikkansa sarjan voittavien maalivahtien joukossa sementoinut Peksu on äärimmäisen arvostettu persoona joukkueessaan ja kantaa itseoikeutetusti Herkun kapteenin nauhaa.

  • Seitsemäs kausi lähtee nyt seurassa käyntiin. Positiivisia asioita tapahtuu seuran ympärillä. Toimintatavat ovat vuosien saatossa muuttuneet paljon ja kehitystä joukkueessa on tapahtunut. Nyt uuden valmennustiimin johdolla ollaan saatu luotua mahdollisimman ammattimainen ympäristö tälle tasolle. Treenataan laadukkaasti sekä riittävän paljon, Patronen kehuu.
  • Joukkue on vuosien saatossa myös nuorentunut paljon. Itse kohta 25 vuotta täyttävänä alan olemaan selkeästi joukkueen kokeneempaa kaartia pelattujen pelien lisäksi myös iällisesti. Meillä on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta tulevalla kaudella. Nuoret jätkät ovat jo talven aikana ottaneet isoja harppauksia eteenpäin ja tulevat varmasti jatkamaan kehitystä kauden aikana. Tervetuloa seuraamaan rohkeaa ja atleettista Herculesta tulevalla kaudella!, Patronen niputtaa.