Tiivistä yhteistyötä Tervarit Juniorien, Ajax Sarkkirannan ja HauPan junioriorganisaatioiden kanssa tekevä Herculeksen edustusjoukkue kiinnitti kolme nuorta tulevaisuuden nimeä listoilleen pelaajasopimusten muodossa. Hercules YJ U17-joukkueessa virallisen sarjakautensa SM-karsinnoissa aloittaneet Joel Lotvonen, Aapo Takalo ja Hugo Taumberger solmivat 2+1 vuotiset sopimukset.

Ajax Sarkkirannan ja Tervarit Juniorien joukkueissa juniorivuotensa pelannut, 2007-ikäluokkaa edustava Joel Lotvonen on vahvimmillaan keskikentän pelipaikoilla ja teki jo Takalon sekä Taumbergerin tavoin debyyttinsä miesten virallisessa ottelussa maaliskuussa Oulussa pelatussa Suomen Cupin taistossa Roi Unitedia vastaan.

Kempeleessä jalkapallouralleen mainiot eväät uransa alkuun saanut Aapo Takalo on Lotvosen tavoin syntynyt 2007 ja viihtyy vastustajan puolustajien puristuksessa lähellä maalintekosektoria.

Kolmikon täydentää Tervarit Juniorien kaikki juniori-ikäluokat läpi pelannut Hugo Taumberger, joka täytti tammikuussa vasta 15 vuotta. Peliälykäs Taumberger hallitsee puolustuspään pelipaikat ja on löytänyt paikkansa topparin tontilta.