JS Herculeksen toimistolla on riittänyt viime viikkoina kuhinaa seuran solmiessa ison tukun jatkosopimuksia sekä liittäessään uusia pelureita joukkueen rosteriin. Tuoreimpina sopimuspapereina tulostimen läpi julkaisukuntoon saatiin AC Oulu/OLS:n riveistä Herkkuun siirtyvän Akseli Kantolan ja välivuoden jälkeen paluun kentille tekevän Timi Voutilaisen yksivuotiset sopimukset.

Timi Voutilainen sai jalkapallokasvatuksensa Lahdessa ja pääsi haistelemaan myös liigavauhtia FC Lahden riveissä kaudella 2018. Jykevän topparin jalkapalloura ei kuitenkaan edennyt suunnitelmien mukaisesti ja loukkaantumisten kanssa tuskaillut nuori mies muutti Ouluun opiskelemaan. Kaudella 2021 Voutilainen oli Mikko Isokankaan saranapelaajia Herculeksen kokoonpanossa, joten täyteen iskuun päästessään 24-vuotiaalla pelurilla on vielä runsaasti annettavaa joukkueelleen.

21-vuotias Akseli Kantola on Rovaniemen Palloseuran laadukkaan junioriakatemian läpikäynyt puolustuspään pelaaja, joka sai viime kaudella isoja peliminuutteja Kakkosessa AC Oulun reservijoukkue OLS:n paidassa. Talven pimeinä ja kylminä iltoina itsensä täyteen pelikuntoon saanut Kantola taistelee tiukasti paikastaan Herkun avauskokoonpanossa ja omaa oikean asenteen jalkapalloa kohtaan.

JS Herculeksen edustusjoukkue sekä reservijoukkue Tervarit-j esittäytyvät lauantaina aprillipäivän kunniaksi Kempeleen Ojan Rauta Areenalla tositoimissa. Kello 14.20 puhalletaan käyntiin Ajax Sarkkirannan ja reservien välinen kohtaaminen ja iltapäivän huipentaa kello 16.20 pelattava harjoitusottelu JS Hercules-OTP (Oulu). Otteluihin on vapaa sisäänpääsy ja yleisöä palvelee koko päivän seutukunnan herkullisin kahvila-kioski. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta futispäivästä seurassamme!