Viime kaudella Kakkosen C-lohkon maalitilaston kolmoseksi 13 täysosumallaan pommittanut Jyri Vääräniemi solmi jatkosopimuksen JS Herculeksen edustusjoukkueen kanssa. 25-vuotias maaliahne hyökkääjä pelasi tilastojen valossa viime vuonna uransa parhaan kauden ja on täyteen pelikuntoon päästessään valmis taistelemaan pohjoisen lohkon maalikuninkuudesta.

Tänä vuonna vasta 19 vuotta täyttävä Aki Peltokorpi solmi seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen ja aloittaa jo viidennen kautensa miesten tasolla. Erinomainen lähitorjuja pelasi uransa ensimmäisen miesten Kakkosen pelin Herculeksen paidassa jo neljä vuotta sitten ja on ehättänyt kerätä tililleen jo 18 ottelua miesten valtakunnallisella tasolla.

JS Hercules esittäytyy yleisölleen ensi viikonvaihteessa laajalla rintamalla. Kempeleen Ojan Rauta areenalla puhalletaan lauantaina 1.4. kello 14.10 käyntiin reservijoukkue Tervarit-j:n ja yhteistyöseura Ajax Sarkkirannan välinen harjoitusottelu ja heti perään kello 16.20 toisistaan mittaa ottavat Herkun edustusjoukkue ja OTP (Oulu). Hallin kahvio palvelee yleisöä koko lauantaipäivän, tervetuloa nauttimaan jalkapallon täyteisestä päivästä ja herkullisista leivonnaisista höyryävän kahvin kera!

Jyri Vääräniemi haistaa maalipaikat