Viime kaudella AC Oulu/OLS:n organisaatiota edustaneet Joonas Kurvinen, Eemil Immonen ja Eeka Huitsi pukevat ylleen tänä vuonna Herculeksen punamustat värit. Koko kolmikko nähtiin tositoimissa jo sunnuntaina, kun JS Herculeksen reservijoukkue Tervarit-j löi Roi Unitedin tylyin 7-0 (3-0) loppunumeroin ja eteni Suomen Cupin toiselle kierrokselle.

Kausilla 2019-2020 Herculesta edustanut Joonas Kurvinen onnistui viime kaudella neljästi maalinteossa Kakkosen C-lohkossa. 21-vuotias hyökkäyspään pelaaja omaa jo runsaasti kokemusta miesten peleistä ja tuo lisää ratkaisuvoimaa Rasmus Janssonin pelaajapalettiin.

Immonen ja Huitsi edustavat kumpikin 2005-syntyneiden ikäluokkaa ja aloittavat ensimmäiset kautensa miesten edustusjoukkueessa. Nuoret keskikenttäpelaajat lukeutuvat Herkun nimilistalla haastajaosastoon ja kerännevät suurimmat minuuttinsa vielä tällä kaudella reservijoukkueessa, mutta kummallakin pelurilla on potentiaalia tehdä debyyttinsä valtakunnallisen tason sarjassa jo tulevana suvena.

Eeka Huitsi, Joonas Kurvinen ja Eemil Immonen ovat Herculeksen tuoreet sopimuspelaajat