JS Herculeksen edustusjoukkueen kokoonpanolista täydentyi tällä viikolla kahdella nimellä Jerome Ogbuefin solmittua jatkosopimuksen ja Nathan Iben tehdessä paluun Herkun riveihin useamman välivuoden jälkeen.

Joukkueen kokenein pelaaja Ogbuefi (31) on pelannut Herculeksen paidassa jo 72 Kakkosen ottelua ja pääsi maistelemaan 2010-luvulla muutaman ottelun myös Veikkausliigaa Kuopion Palloseurassa. Keskikentän keskustassa operoiva Jerome on vahva kahden suunnan pelaaja, joka omaa myös painavan laukauksen.

Syyskuussa 30-vuotisjuhliaan viettävä Nathan Ibe on kookas ja ulottuva toppari, joka osaa myös avata peliä. OPS:n paidasta takaisin Herkun väreihin siirtyvä Nathan on edustanut seuraa jo yli 40 virallisessa ottelussa.

Herculeksen akatemiajoukkue Tervarit-j avaa oman Suomen Cupin urakkansa sunnuntaina 19.3. kello 12.15. Heinäpään jalkapallohallissa pelattavassa ottelussa vastaan asettuu Tervarien tavoin Kolmosta pelaava Roi United Rovaniemeltä. Tervetuloa!

Jerome Ogbuefi nähdään alkavallakin kaudella Herkun punamustissa väreissä