JS Herculeksen edustusjoukkue solmi kaksi jatkosopimusta. Puolustavien roolien erikoismiehet Niklas Haataja ja Iikka Hirvilammi nähdään punamustissa väreissä myös alkavalla kaudella.

Lapuan Virkiän kasvatti Hirvilammi liittyi Herkun väreihin kauden 2020 lopussa. 26-vuotias toppari on kirjauttanut nimiinsä 20 virallista ottelua Palloliiton tilastoihin. Hulmuavista hiuksistaan tunnettu Iikka on joukkueessaan äärimmäisen pidetty persoona ja hyvä tunnelman nostattaja.

Huhtikuussa 23 vuotta täyttävä Niklas Haataja aloittaa kolmannen kautensa Herculeksessa. Viime kaudella läpimurron Kakkosen tasolle tehnyt Haataja on armoton taistelija ja tsemppari, joka vaatii paljon myös itseltään.

JS Hercules esittäytyy kotiyleisölleen seuraavan kerran sunnuntaina 12.3. Heinäpään jalkapallohallissa. Kello 16.20 alkavassa harjoitusottelussa vastaan asettuu Kemin Palloseura eli KePS. Tervetuloa!

Iikka Hirvilammi tyylittelee Raatin stadionin sametilla