Kakkosen kauteen 2023 kovaa vauhtia valmistautuva JS Herculeksen edustusjoukkue sai riveihinsä kolme nuorta ja työteliästä pelimiestä. Aleksi Oikarinen, Arttu Rajalahti ja Urho Viheriävaara vakuuttivat joukkueen valmennusjohdon asenteellaan ja ansaitsivat pelaajasopimukset.

Maalivahdin vaativalla pelipaikalla operoiva Aleksi Oikarinen kantoi viime kaudella ykkösvahdin vastuun Hercules YJ:n riveissä U17 SM-sarjassa ja palkittiin ansioistaan kauden päätteeksi Tervarit Juniorien vuoden maalivahtina. Hyvänä lähitorjujana tunnettu Aleksi osaa avata peliä myös jalalla, joka on modernissa jalkapalloilussa maalivahdin tärkeimpiä ominaisuuksia.

Ähtärin KiekkoHaukkojen eli KieHan kasvatti Arttu Rajalahti kärsi läpi viime kauden loukkaantumista, mutta ehti kerätä peliminuutteja Kolmosessa sekä U17 SM-sarjassa. Juniorivuosinaan maaliverkkoja tiuhaan heiluttanut 18-vuotias Rajalahti on potentiaalinen pelimies, mikäli välttää tällä kaudella vammakierteen.

Pieni mutta pippurinen laitapelaaja Urho Viheriävaara keräsi viime kaudella isot minuutit Hercules Yj:n paidassa U17-sarjassa. Kovaa kaksinkamppailutilanteisiin ajava Viheriävaara saa tällä kaudella tilaisuuden näyttää potentiaalinsa myös miesten peleissä.

JS Hercules esittäytyy yleisölleen sunnuntaina Kempeleen Ojan Rauta Areenalla kello 15.20 käynnistyvässä harjoitusottelussa, jossa vastaan asettuu RoPS (Rovaniemi). Liput otteluun maksavat 5 euroa ja seurayhteisön junioreilla on otteluun vapaa sisäänpääsy.

Rajalahti, Viheriävaara ja Oikarinen ovat valmiina alkavaan kauteen