Lähestyvän jalkapallokauden ensimmäisiä merkkejä ovat kotimaisten jalkapallosarjojen lukkoon lyödyt otteluohjelmat. Kakkosen otteluohjelma julkaistiin virallisesti tällä viikolla runkopäivien osalta. Pientä säätöä toki nähtäneen vielä ennen kauden avauspotkua jokaisen joukkueen kohdalla pelipaikkojen ja otteluiden tarkkojen alkamisaikojen suhteen.

Viime kaudella hienosti kolmanneksi C-lohkossa sijoittuneen JS Herculeksen osalta kausi potkaistaan virallisesti käyntiin sunnuntaina 23.4. jolloin oululaisten tie vie Pietarsaareen JBK:n vieraaksi. Ensimmäisen kotiottelunsa Herkku pelaa 6.5. lauantaina, jolloin kiihkeässä derbyssä revanssia viime kauden niukoista tappioista janoaa OTP.

Alla linkki Palloliiton tulospalvelun C-lohkon täyteen otteluohjelmaan:

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/M2!spljp23/group/3/fixtures