Kakkosen kausi 2022 on viimeistä kierrosta vaille valmis. Hercules hyvästelee kotiyleisönsä tämän kauden osalta lauantaina kello 14.00 Castrénin liikuntapuistossa, kun vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja OLS. Sarjan voittaja ja sen myötä nousija on jo selvillä; JJK Jyväskylästä pelaa ensi suvena Ykkösessä.

Lauantaina on kuitenkin jaossa Oulun herruus tällä sarjatasolla, sillä Hercules on vain kolme pistettä vastustajaansa edellä ja maalierot ovat niin lähellä toisiaan, että OLS nousisi yhdenkin maalin voitollaan C-lohkon kolmoseksi. Sääennuste lupaa huomiselle muutaman lämpöasteen ja mahdollisia pieniä sadekuuroja, joten Luistinseura ei saane alustaetua – ottelu voitaneen pelata sulalla tekonurmella.

Runkosarjassa joukkueiden keskinäiset kohtaamiset olivat erittäin tasaväkisiä. OLS voitti heinäkuussa pelatun oman kotiottelunsa maalein 1-0 ja syyskuun lopulla Raatin stadionilla Herkku nousi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla 1-1 tasapeliin Vertti Korkalan komealla osumalla.

Edellisellä kierroksella OLS isännöi Heinäpään halliolosuhteissa nousunsa jo tuohon peliin mennessä varmistanutta JJK:ta, mutta näistä lähtökohdista huolimatta JJK oli maalin verran vahvempi. Hercules kävi sunnuntaina jo kauden kolmannen reissunsa Vaasassa kapealla miehistöllä ja VIFK oli tälläkin kertaa vahvempi loppunumeroin 3-1 (2-0).

Lauantaina on siis luvassa joitakin jäähyväisiä, arktisten olojen paikallisvääntöä, lämmintä tunnelmaa sekä matsimakkaroiden lisäksi myös takuutuoretta ja kuumaa hernekeittoa, jonka valmistuksesta vastaa JS Herculeksen toiminnanjohtaja Ville Luotola. Tätä ottelua ei kannata jättää väliin!

Liput otteluun maksavat totuttuun tapaan 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Ostamalla lippuluukulta kauden 2023 Kakkosen kausikortin pääset paikallistaistoon ilmaiseksi. Tervarit Juniorien seurayhteisön pelaajat pääsevät ilmaiseksi sisään ja pelaajien huoltajilta perimme vain 5 euron sisäänpääsymaksun.