JS Herculeksen edustusjoukkue solmi tällä viikolla kaksi kauden 2022 kattavaa pelaajasopimusta. 18-vuotias, alkukauden Herculeksen ja Tervarit Juniorien U20-joukkueessa pelannut ja taitonsa näyttänyt Vertti Korkala ja takaisin Ouluun vaihto-oppilaskautensa jälkeen palannut 22-vuotias Kaapo Lepojärvi ovat edustuskelpoisia jo lauantaina, kun Herkku kohtaa Castrénissa isännöivän OTP:n. Kamppailu puhalletaan käyntiin poikkeuksellisesti vasta kello 19.30.

Lepojärvi pelasi Herkun paidassa viime kaudella 13 ottelua ja tuo täyteen ottelukuntoon päästessään kentälle ison sydämen ja paljon työtä. PS Kemin riveissä myös Veikkausliigaminuutteja kirjauttanut pelimies on harjoitellut joukkueen kanssa jo muutaman viikon, joten sopeutuminen takaisin suomalaiseen palloilukulttuuriin ei tuottane suuria ongelmia.