JS Hercules joutui poistumaan Casténin urheilupuistosta lauantai-illan viettoon apeissa tunnelmissa. OLS:n 1-0 voittomaaliksi jääneen ottelun ainokaisen osuman laukoi 69.minuutilla Leevi Pekkala. Kauden toinen Oulun derby keräsi lehtereille komean 285 katsojan yleisömäärän, mutta itse ottelu ei noussut tasoltaan klassikoksi.

Herkku sortui lauantaina lukuisiin helppoihin pallonmenetyksiin ja ns. avainsyötöt eivät onnistuneet hyökkäysten murtautumisvaiheissa. AC Oulun akatemiajoukkue OLS pääsi kamppailun aikana useisiin vastaiskuihin pallonriistojen jälkeen, mutta Herculeksen keskuspuolustus selvitti maalivahtinsa Aleksanteri Patrosen johdolla yhtä takaiskumaalia lukuun ottamatta kunnialla isäntien maalintekoyritykset.

Herkun tehokärki Jyri Vääräniemelle avautui kummallakin jaksolla yksi maukas tekopaikka, mutta kotijoukkueen vahti Nuutti Kaikkonen oli kummallakin kerralla oikeassa paikassa ja vieläpä oikeaan aikaan.

Tappiosta huolimatta JS Hercules säilytti kolmannen sijansa C-lohkon sarjataulukossa, mutta ero kärjessä porskuttavaan JJK:hon (Jyväskylä) venähti jo 10 pisteeseen; tosin Herkulla on yksi ottelu rästissä sarjajohtajaan nähden. Lauantaina 16.7. kello 14.00 Castrénin urheilupuistossa pelataan jälleen, kun vieraaksi saapuu Kokkolan GBK:n. Palloliiton kabinetin kautta sarjapaikkansa viime kauden jälkeen uusinut GBK otti sunnuntaina tärkeät pisteet lyömällä JBK:n ja kapusi ylös putoajan paikalta sijalle yhdeksän.

Käytä hyödyksesi kausikorttialennuksemme: kauden loput kuusi kotiottelua sisältävä korttimme maksaa vain 30 euroa. Voit maksaa kortin Castrénin lipunmyyntipisteessämme käteisellä tai pankkikortilla.