Juhannustorstaina tylyn 0-4 tappion sarjan kärkikamppailussa JJK:n vieraana kokenut JS Hercules palaa pienen hengähdystauon jälkeen tositoimiin. Lauantaina kello 18.00 Castrénin urheilupuistossa isännän virkaa toimittaa AC Oulun akatemiajoukkue OLS.

JJK näytti kaksi viikkoa sitten pelatussa C-lohkon kärkiottelussa vahvuutensa. Käytännössä koko 90 minuuttia pelin virtausta hallinnut kotijoukkue pelasi kenties alkukauden parhaan ottelunsa ja käytti Harjun kentän jokaisen neliömetrin hyödykseen liikuttaen palloa mainiosti rikkoen näin Herkun puolustusmuodon. Tuon tappion jälkeen punamustat on saanut latailla akkujaan puolentoista viikon minilomalla, joten lauantaina Castrénissa nähtäneen sisuuntunut ja energinen JS Hercules.

OLS:n alkukausi on ollut melkoista vuoristorataa. Rauno Ojasen isällisessä ohjauksessa nuori joukkue on suorittanut akatemiajoukkueelle tyypilliseen tapaan epätasaisesti. OLS löi Kajaanin Hakan vieraissa tyylikkäästi 4-0, mutta vain puolitoista viikkoa myöhemmin, juhannusviikon keskiviikkona, Jyväskylän Komeetat nappasi kauden avausvoittonsa oululaisten kustannuksella luvuin 3-2.

JJK mureni viimeisen vartin aikana 2-2 tasapeliin Rovaniemellä, joten voittamalla OLS:n Herkku kipuaisi takaisin taistoon lohkon kärkipaikasta. JJK jatkaa sarjan kärjessä saldolla 10 peliä/24 pistettä. Kakkosena oleva VIFK on pelannut vain kahdeksan ottelua ja kerännyt niistä pisteitä 17. Kolmantena väijyy JS Hercules, jolla on yhdeksän pelatun ottelun jälkeen myös 17 pistettä. OLS on kerännyt yhdeksästä ottelusta 13 pistettä.

Lauantaina 16.7. Castrénin urheilupuistoon saapuu GBK (Kokkola) ja ottelun alkuvihellys puhalletaan kello 14.00. Voit lunastaa lippuluukulta korttimaksulla tai käteisellä alennushintaisen kausikorttimme huokealla 30 euron hinnalla, joka kattaa loppukauden kaikki kuusi kotiotteluamme.