Kakkosen C-lohkon kärkipaikasta tiukasti taisteleva JS Hercules avaa juhannuksensa töiden merkeissä. Torstai-iltana kello 18.30 nimittäin pelataan Jyväskylässä tulikuuma kärkikamppailu JJK-Hercules. Asetelmat otteluun ovat todella makoisat, sillä JJK johtaa sarjaa vain kolmen pisteen marginaalilla. Voitolla Herkku nousisi lohkon jaetulle kärkipaikalle.

Sunnuntaina Raatin stadionilla loistavissa olosuhteissa pelatussa seurayhteisön juhlaottelussa kauden ennätysyleisölle tarjottiin viihdettä koko 90-minuuttisen edestä. Sarjanousija Kajaanin Haka esitti hyökkäävää ja aktiivista jalkapalloa erinomaisten ulkomaalaisvahvistustensa johdolla, mutta koko Kakkosen maalintekijätilastoa johtava, yhdeksän osumaa kahdeksaan otteluun laukonut Jyri Vääräniemi, upean voittomaalin 87.minuutilla 20 metristä laukonut Jerome Ogbuefi sekä loistavilla torjunnoillaan joukkuettaan johtanut kapteeni Aleksanteri Patronen takasivat JS Herculekselle 3-2 (1-0) voiton.

JJK lähti myös Oulusta sunnuntaina voittajana. Päiväottelussa Castrénin urheilupuistossa 0-1 tappioasemasta 2-1 voittoon AC Oulu/OLS:aa vastaan pelin kääntänyt JJK ei ole kärsinyt pelaamissaan kahdeksassa ottelussa vielä yhtään tappiota ja sen saldo on kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä. Joukkueen kantaviin voimiin lukeutuu edelleenkin seuraikoni Mikko Manninen, jolla on käynnissä jo 13.peräkkäinen kausi seuran violetissa peliasussa. Manninen on saanut kokea noiden kausien aikana seuran parhaat vuodet Veikkausliigassa, mutta nähnyt myös menestyksestä maksetun kalliin hinnan.

JJK tarjoaa alla olevan linkin kautta ottelun suorana lähetyksenä.