Viime lauantaina edellisessä kotipelissään selkeästä pallonhallinnasta huolimatta 2-2- tasapeliin Närpiön Kraftia vastaan sortunut JS Hercules yrittää paluuta voittojen tielle sunnuntaina Rovaniemellä. Isäntänä toimii talousvaikeuksien vuoksi Kakkoseen pudottautunut RoPS, jonka pelaajalista koki suuria muutoksia myrskyisän talvikauden aikana.

Joukkueet kohtasivat toisensa harjoituskaudella kaksi kertaa, joten suuria yllätyksiä ei pelitavassa liene tarjolla kummankaan ryhmän osalta. Oulussa halliolosuhteissa pelatussa väännössä RoPS nousi toisen jakson pirteällä esityksellään 2-1 voittoon, mutta Herkku kuittasi puntit tasoihin 1-0 vierasvoitollaan huhtikuussa Rovaniemen keskuskentällä.

Nuorella joukkueella tähän kauteen lähtenyt RoPS kärsi avaustappionsa sarjapeleissä viime sunnuntaina Oulussa katkerimmalla tavalla. Lisäajan rangaistuspotkumaalilla 3-2 voiton vei Castrenissa AC Oulun akatemiajoukkue OLS. Rovaniemeläisten vastuuvalmentaja Aleksi Tanner ei sulattanut täysin ottelun lopputulosta eikä etenkään tapaa, jolla peli ratkaistiin, joten Herkulla on varmasti vastassaan hyvin motivoitu ja motivoitunut kotijoukkue.

Herkun pelaajalista on elänyt pikkuvammojen ja sairastelujen vuoksi läpi kevään. Pitkäaikaistoipilas Christian Bohui on varmuudella vielä sivussa, kuten myös alaraajavammaansa paranteleva Aapo Kuivila. Toiseen suuntaan ovi kävi jo viime ottelussa kauden ensiminuutit kellottaneelle Valtteri Kovalaiselle sekä takaisin pelikentälle palaavalle Elias Suistiolle.

RoPS ja JS Hercules iskevät yhteen Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina kello 18.30. Ottelua voit seurata kotisohvaltasi Ruutu-palvelun kautta.

https://www.ruutu.fi/stream/4075863