JS Hercules pelaa lauantaina 14.5. Kakkosen kauden kolmannen sarjaottelunsa. Kello 17 Vaasan Elisa-stadionilla pelattavassa kamppailussa isäntänä toimii VIFK. Joukkueet kohtasivat toisensa jo huhtikuussa Suomen Cupin 3.kierroksen taistossa. IFK oli tuolloin avausjakson maaleillaan vahvempi loppunumeroin 2-0 (2-0).

VIFK on ehtinyt sarjan avauspeleissä maistaa sekä tappion katkeraa kalkkia että voiton makeaa huumaa. Avausottelussaan vaasalaiset yllätettiin ns. housut kinttuissa, kun sarjanousija Kajaanin Haka haki täydet kolme pistettä Vaasasta Tuomas Nurkkalan 1-0 voittomaalilla. Viime sunnuntaina Heinäpään Garam Masala-hallissa OLS/AC Oulua vastaan pelatussa ottelussa VIFK puolusti tiivisti ja otti avausvoittonsa Filip Hiekkasen osumalla.

Herkun kausi käynnistyi kahdella puhtaalla voitolla, huolimatta siitä, että joukkueen kokoonpanosta poistui ylimenokauden aikana lähes kymmenkunta peluria. Peter Ebbe Tønder ja Pekka Haaranen ovat paiskineet harjoituskentällä joukkueensa kanssa hommia hyvällä työmoraalilla. Siitä osoituksena päästettyjen maalien sarakkeessa hymyilee edelleenkin pyöreä nolla, joka osoittaa koko joukkueen sitoutumista myös puolustuspelaamiseen.

JS Hercules esiintyy seuraavan kerran kotiyleisölleen ensi viikon lauantaina eli 21.5. Kello 18.00 alkavassa Kakkosen taistossa vieraaksi saapuu Kraft Närpiöstä. Ottelu pelataan ainakin näillä näkymin tutulla kotiareenalla Castrenin urheilupuistossa.