Kauden 2022 ensimmäinen Kakkosen paikallisottelu pelataan tulevana sunnuntaina eli äitienpäivänä 8.5. JS Hercules joutui siirtämään ottelun kotikentältään Castrenista Kempeleen Linnakankaalle kunta-alojen lakon vuoksi. Ojan Rauta-areenan kupeessa oleva tekonurmi on kuitenkin erittäin hyvässä kunnossa ja täyttää Palloliiton kriteerit.

Herkku avasi kautensa vappuaattona kotiottelulla sarjanousija Komeettoja (Jyväskylä) vastaan. Kotijoukkue ratkaisi ottelun käytännössä ensimmäisen 15 minuutin aikana iskemällä kolme salamamaalia kahdesti osuneen Jyri Vääräniemen ja Simon Thurlingin johdolla. Avausmatsin toinen puoliaika jätti kuitenkin Herculeksen valmennusjohdolle pohdittavaa, sillä joukkue ei kyennyt pitämään jälkimmäisellä 45-minuuttisella niin hyvää ja laadukasta pallotempoa, johon joukkue parhaimmillaan kykenee.

Neljä maalia kevään aikana P17 SM-karsintasarjassa viimeistellyt Eevert Sainila kirjautti Komeetat-ottelussa ensimmäiset peliminuuttinsa miesten valtakunnallisessa sarjassa. P17-ikäluokan sopimuspelaajista ensimmäisiä minuuttejaan janoavat Kasper Rauma ja Lauri Tervo.

OTP avasi Herkun tavoin kautensa viime lauantaina Castrenilla. Sarjan suurin ennakkosuosikki JJK (Jyväskylä) oli läpi kamppailun niskan päällä ja vei täydet pisteet kotiinsa tuliaisina maalein 3-0. Oulun Työväen Palloilijoiden kokoonpano on kokenut suuria muutoksia sitten viime kauden ja myös joukkueen valmennus on uusissa käsissä. Oululaiselle jalkapalloväelle tuttuja nimiä kokoonpanolistassa ovat ainakin Jere Aallikko, Konstantin Belov, Alex Jibrin sekä Valtteri Tikkanen.

Kiihkeä paikallisottelu puhalletaan käyntiin sunnuntaina 8.5. kello 18.00 Linnakankaan tekonurmella (Pelaajapolku 3). Yleisöä palvelee koko päivän palloiluhallin yhteydessä oleva kahvila-ravintola Hugon Hilima, josta löydät suolaista ja makeaa herkuteltavaa kuuman kahvin tai viileän smoothien kera.

Liput kamppailuun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja Hercules-yhteisön vanhemmat). Seurayhteisön junioripelaajille sekä alle 12-vuotiaille lapsille on kauden kaikkiin otteluihimme vapaa sisäänpääsy. Voit ostaa 40 euron hintaisen kausikorttimme alla olevan linkin kautta verkkokaupastamme.

https://jshercules.com/kauppa/