Viime kaudella Kakkosta OTP:n riveissä pelanneet Simon Thurling ja Santeri Ukkola vahvistavat Herkkua kaudella 2022. 26-vuotias, pääkaupunkiseudulla juniorivuotensa pelannut Thurling on kokenut keskikentän taituri, joka on urallaan pelannut valtakunnan sarjoissa mm. FC Viikingeissä, Kemi Kingseissä sekä Hongan akatemiajoukkueessa.

Santeri Ukkola on puolestaan 24-vuotias puolustuslinjan luotettava työjuhta, joka pelasi ensimmäisen täyden kautensa Herkun paidassa jo kaudella 2016. Ukkola on kerännyt kokemusta jo yli 100 ottelun verran Kakkosen tasolla ja pystyy suorittamaan korkealla tasolla niin laitapakin kuin topparinkin pelitontilla.

Thurlingin ja Ukkolan sopimusten myötä JS Herculeksella on kasassa jo 16 pelaajasopimusta ja lisää on vielä luvassa ennen 30.4. Oulussa pelattavaa Kakkosen sarja-avausta nousijajoukkue Komeettoja vastaan.