Vajaat viisi kuukautta sitten AC Oulua tosissaan liigakarsinnoissa kiusannut Rovaniemen Palloseura joutuu hakemaan talousvaikeuksiensa vuoksi uutta nostetta Kakkosen pohjoisen lohkon kautta. JS Hercules isännöi lauantaina tulevan kauden pohjoisinta vastustajaansa harjoitusottelun merkeissä.

Heinäpään Garam Masala-areenalla sisätiloissa pelattava mielenkiintoinen tasotesti puhalletaan käyntiin kello 16.20 ja otamme yleisöä sisään halliin klo 16 alkaen. Liput otteluun maksavat 8 euroa (seurayhteisömme junioreille ja alle 12-vuotiaille vapaa sisäänpääsy). Ostamalla kausikortin varmistat pääsysi kauden 2022 kaikkiin kotiotteluihimme.

https://jshercules.com/kauppa/

Yleisöä palvelee tässäkin tapahtumassa Herkku-kioski, josta voit ostaa Heinäpään suunnan höyryävimmät kahvit sekä maistuvimmat nisut. Tervetuloa!