15-vuotiaana uransa ensimmäiset minuutit PoPa:n paidassa ykkösen tasolla kirjauttanut Niilo Hautala solmi Herkun kanssa jatkosopimuksen ja nähdään punamustassa nutussa myös tulevalla Kakkosen kaudella.

Monipuolinen laitapelaaja on kärsinyt kuluneen 12 kuukauden aikana loukkaantumisista, mutta on tekemässä vahvaa paluuta pelaavaan kokoonpanoon. Hautala on kuntoutuessaan tärkeä osanen joukkueen vastuuvalmentaja Peter Ebbe Tønderin palapelissä.

JS Hercules esiintyy kotiyleisölleen seuraavan kerran jo tulevana lauantaina, kun sääennusteen mukaan kevätmyrskyksi yltyvä keli siirsi Rovaniemen Palloseuraa vastaan pelattavan ottelun sisätiloihin Heinäpään Garam Masalaan. Ottelun alkuvihellys puhalletaan 26.3. kello 16.20. Pääsyliput otteluun maksavat 8 euroa ja tarjolla on lämmikettä pullakahvien muodossa. Lunastamalla Herkun kausikortin varmistat samalla myös sisäänpääsysi Kakkosen kauden kaikkiin kotipeleihin samalla rahalla.

https://jshercules.com/kauppa/