Täydellä rytinällä vappuaattona käynnistyvään Kakkosen kauteen valmistautuva JS Hercules julkaisi kaksi uutta pelaajasopimusta. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy 24-vuotias Jyri Vääräniemi ja jatkosopimuksen puolestaan allekirjoitti Christian Bohui.

Vääräniemi on pelannut miesten tasolla pääasiassa keskushyökkäääjän paikalla ja tehnyt myös tulosta, josta todisteena 23 maalia Kakkosen otteluissa. Viime kaudella paikallisvastustaja OTP:n paidassa viisi maalia viimeistellyt Vääräniemi omaa myös painavan laukauksen ja tuo sillä uhkaa myös erikoistilanteisiin.

Viime kaudella 700 minuuttia Herkun paidassa sarjapeleissä kellottanut Bohui on monikäyttöinen pelaaja, joka kykenee tarvittaessa pelaamaan myös nousevan laitapakin tontilla. 22-vuotias nopsajalka on valmis ottamaan tällä kaudella suuremman roolin joukkueen kokoonpanossa.