Viime vuonna Herculeksen punanuttua yllään kantaneet Jaakko Hanhineva, Iikka Hirvilammi ja Rasmus Myllys nähdään Herkun paidassa myös kaudella 2022. Hyvää treeniasennetta uhkuvat nuoret miehet vakuuttavat olevansa valmiita vapun tienoilla alkavaan kauteen.

KuPS:n paidassa juniorivuotensa pelannut 23-vuotias Jaakko Hanhineva on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, joka keräsi kesän 2021 peliminuuttinsa pääasiallisesti seurayhteisöön kuuluvan Haukiputaan Pallon riveissä.

Lapualta kirkkaampiin valoihin opiskelujen perässä muuttanut Iikka Hirvilammi täyttää huhtikuussa 26 vuotta. Joukkueen näyttävimpiä hiuksia kasvattava Hirvilammi on vahva alakerran luuta.

Rasmus Myllys pelasi Hanhinevan tavoin viime kesän Kolmosta Haukiputaalla. Savonlinnan STPS:n juniorikoulun läpikäynyt 22-vuotias Myllys on maaliahne hyökkäävien pelipaikkojen kanditaatti tälläkin kaudella.