Viime kaudella FC Kemi Cityn riveissä Kakkosen C-lohkossa isot minuutit kellottanut Joona Kähkönen pukee alkavalla kaudella ylleen JS Herculeksen punanutun. Rovaniemen talousalueen seuroissa taitojaan ennen Kemi-visiittiään hionut 24-vuotias hyökkäävien pelipaikkojen pelaaja taistelee tosissaan avauksen pelipaikasta.

  • Joona on luontainen hyökkäyspään pelaaja, jolla on myös henkilökohtaista taitoa toteuttaa yhdessä sovittuja asioita ja uskon, että hänellä on potentiaalia tehdä numeroita tulostaululle maalintekijänä sekä tilanteiden luojana, vastuuvalmentaja Peter Ebbe Tønder kuvailee.

21-vuotias Niklas Haataja pelasi edellisellä kaudella ensimmäiset minuuttinsa miesten valtakunnallisessa sarjassa Herkun paidassa. Oululaisen jalkapallokoulun käynyt Haataja on omimmillaan puolustuksen keskustassa.

  • Niklas tulee olemaan jo alkavalla kaudella joukkueemme avainpelaajia. Hän on sitoutunut 100-prosenttisesti päivittäiseen tekemiseen ja hänen asenteensa harjoituskentällä tarttuu myös muihin pelaajiin, Tønder kehuu.

JS Hercules pelaa talvikauden ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina 5.2., kun omaa treenikuntoaan Garam Masala-areenalla esittelee AC Oulu/OLS, joka pelaa myös tulevalla kaudella samassa Kakkosen lohkossa Herkun kanssa.