Herculesin kausikortit kaudelle 2022 ovat nyt myynnissä Herculesin verkkokaupassa (jshercules.com/kauppa). Kakkosen C-lohkon pelit kattavan kausikortin hinta on ainoastaan 40 €. Harjoitusottelut ja Suomen Cupin (toivottavasti lukuisat) ottelut kattavan kausikortin voi lunastaa itselleen 60 eurolla. Ensimmäiset harjoitusottelut pelataan helmikuussa 2022.

Kaudella 2022 Herculesin edustusjoukkue aloittaa seitsemännen kautensa putkeen Kakkosen C-lohkossa. Jos joukkue oli jo viime vuonna nuori, niin tälle kaudelle se nuorentuu entisestään uusien junioreiden puskiessa mukaan edustuksen rinkiin seurayhteisön juniorijoukkueista.

Kakkosen C-lohkosta on tulossa mielenkiintoinen sarja, missä oululaisittain mielenkiintoa nostaa erityisesti monet paikalliskamppailut OTP:n ja AC Oulu/OLS:n pelatessa samassa sarjassa. Lisäksi ylimääräistä säpinää kauteen tuo 1-divaripaikastaan luopunut ja kakkosesta uuteen nousuun tähtäävä perinteinen Rovaniemen Palloseura. Sarjaan kaudeksi 2022 nousivat Kajaanin Haka ja uusi tuttavuus Komeetat Jyväskylästä.

Käy ostamassa omasi!