JS Hercules aloittaa ensi viikolla toden teolla valmistautumisensa valtakunnalliseen jalkapallon Kakkoseen kaudella 2022. Vuonna 2021 C-lohkossa kolmanneksi sijoittunut Hercules lähtee kauteen tavoitteenaan kirkastaa tuota sijoitusta.

Lohkoon täysin uutena joukkueena nousi Komeetat (Jyväskylä) ja paluun Kakkoseen tekee Kajaanin Haka. Sarjasta suoraan pudonnut GBK (Kokkola) säilytti sarjapaikkansa Palloliiton täydennysmenettelyssä tapahtuneen virheen vuoksi. Tämän myötä B-lohko pelataan 13 joukkueen voimin, kun valituksen aiheesta tehnyt EPS (Espoo) säilytti näin myös paikkansa sarjassa.

C-Lohko:

RoPS (Rovaniemi) OLS, OTP, Hercules (Oulu) KajHa (Kajaani), JBK (Pietarsaari), VIFK (Vaasa), Kraft (Närpiö), FC Vaajakoski, JJK Jyväskylä, Komeetat (Jyväskylä) ja GBK (Kokkola)

Voit ostaa kausikorttimme tulevan kauden koviin vääntöihin alla olevan linkin kautta.

https://jshercules.com/kauppa/