JS Hercules ja Onni Heikkinen solmivat jatkosopimuksen kaudelle 2022. Keskikentällä operoiva 23-vuotias Heikkinen aloittaa jo neljännen kautensa Herkun paidassa.

– Olen viihtynyt erittäin hyvin Herculeksen seuraympäristössä ja ottanut joka kausi kehitysaskelia. Tulevalle kaudelle minulla on korkeat odotukset myös henkilökohtaisella tasolla: olen valmis ottamaan sen ratkaisevan askeleen avauksen vakiomieheksi ja ns. kokeneen pelaajan roolin, joka kantaa vastuuta, määrätietoinen Onni Heikkinen paaluttaa.

OLS:n junioriputken läpi käynyt Heikkinen on päässyt maistamaan muutaman minuutin myös Ykkösen sarjatasoa AC Oulun paidassa. Edustustason jalkapalloilu jäi kuitenkin koko kauden mittaiselle tauolle heti seuraavana vuonna asevelvollisuuden vuoksi.

-Kausi 2018 meni osaltani kokonaan ohi intin takia. Minulla on kuitenkin erittäin hyvä motivaatio ja näen vahvuuksiksini kurinalaisuuden, oikeanlaisen aggressiivisuuden sekä monipuolisuuden, pystyn pelaamaan useampaa eri roolia.

Mitä odotat JS Herculekselta alkavalla kaudella Kakkosessa?

– Meillä oli Isokankaan Mikon alaisuudessa erittäin yhtenäinen ja hyvä ryhmä. Uskon Ebben (Tønder) ja Pekan (Haaranen) kykenevän luomaan hyvän ja työteliään ilmapiirin, joka mahdollistaa tavoitteemme olla sarjan kärjessä. Kakkosen taso on noussut tasaisesti joka vuosi. Peli kehittyy parempaan suuntaan. Sen huomaa hyvin niistä joukkueista (me mukaanlukien), jotka ovat tehneet pitkäjänteistä työtä nuorten pelaajien kanssa, Heikkinen innostuu.