Sunnuntaina tarjolla kärkikamppailu

Castrenin tekonurmella nähdään Kakkosen C-lohkon huippuottelu, kun Hercules saa sunnuntaina vastaansa SJK akatemian. Viikonloppuun lähdettäessä joukkueet miehittävät sarjataulukon kaksi ensimmäistä sijaa, joten lähtökohdat taisteluun pisteistä ovat herkulliset.

Vierailijat ottivat ison askeleen kohti sarjanousua voittamalla edellisessä ottelussaan OTP:n maalein 3-2. Piste-ero toisena olevaan Herculekseen ennen kuutta viimeistä ottelua on 8 pistettä. Todellinen ero lähimpiin haastajiin tarkentuu vielä myöhemmin JJK:n ja OTP:n pelatessa rästiottelunsa. SJK:n vire on ollut vertaansa vailla, eikä tappioita ole tullut viimeiseen kymmeneen otteluun. Keskikesän maalikarkeloiden jälkeen otteisiin on tullut tasaisuutta, mikä on ollut takeena hyvään pisteputkeen. Vierailijoiden maalitykkinä on toiminut Kingsley Ofori kymmenellä maalillaan.

Myös Hercules on löytänyt ison vaihteen syksyn kynnyksellä, joka on siivittänyt neljään peräkkäiseen voittoon. Vaiherikkaan edellisen kamppailun SJK akatemia vei nimiinsä lukemin 5-4, joten Herccu-miehistö hakee revanssia nyt kotikentällään. SJK:n repimä kohtuullisen reilu kaula sarjataulukossa antaa paineettomat lähtökohdat kotijoukkueelle. Harjoitusviikko on sujunut edellisten tapaan mainiosti, joka sekin on omiaan lisäämään itseluottamusta. Kokoonpanoon palaavat pelikiellon kärsinyt Valtteri Kovalainen, sekä reisivammasta toipunut Jerome Ogbuefi. Sen sijaan JBK-ottelussa loukkaantunut Timi Voutilaisen kausi on ohi. Polvivamma osoittautui viikolla tehdyissä tutkimuksissa vakavaksi ja edessä on pidempi kuntoutusjakso. Myös Niklas Haatajan tämän kauden pelit saattavat olla pelattu nilkkavamman vuoksi. Rasmus Myllys ja Jaakko Hanhineva pelaavat loppukauden yhteistyöseura HauPa:ssa.

  • JS Hercules – SJK Akatemia / Su 5.9. klo 17.00 / Castren
  • Ottelun striimaa Kaleva Live!