JBK isäntänä lauantain ottelussa

Herculeksen pelit jatkuvat lauantaina Pietarsaaressa, kun se kohtaa päiväpelissä JBK:n. Kello 13 alkavassa ottelussa molemmilla riittää panosta, jotta asemat kohti syksyn koitoksia pysyisivät mahdollisimman hyvinä.

JBK:n tulokset kaudella ovat olleet vaihtelevia, mutta kotiottelut ovat sujuneet varsin mallikkaasti. Pietarsaarelaiset ovat sarjassa kuudentena pistesarakkeen näyttäessä 21. Viimeisimmät pelit ovat kuitenkin hieman heikentäneet asemia, kun viisi edellistä taistoa on tuonut neljän tappion lisäksi vain yhden voiton. JBK:n otteluissa on tapahtumia riittänyt varsinkin maalien muodossa, joten lähtökohdat myös lauantaille ovat herkulliset. Kevin Larsson johtaa sisäistä maalipörssiä kahdeksalla maalillaan, joista puolet on syntynyt kahdessa edellisessä pelissä. Yhteistyö Jaron kanssa määrittänee lopullisen kokoonpanon.

Hercules on löytänyt syksyn lähestyessä mukavan vireen ja hakee nyt neljättä peräkkäistä voittoaan. Herccu voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen 3-0 Sami Karjalaisen kahden ja Aleksi Isomäen yhden maalin voimin. Valmistavan viikon harjoituksissa on jatkettu edeltävien viikkojen tapaan perusasioiden parissa. Hyvä aktiivinen tekeminen on jälleen saatava siirtymään viikon päätapahtumaan. Lauantain ottelusta puuttuvat pelikiellossa oleva Valtteri Kovalainen, sekä Aleksi Isomäki henkilökohtaisen syyn vuoksi. Jalkavammoista kärsivät Iikka Hirvilammi ja Jerome Ogbuefi ovat myös ulkona kokoonpanoa kasattaessa. Ogbuefin vamma on pitänyt keskikenttäpelaajan sivussa muutaman viikon, mutta kuntoutuminen on edennyt hyvään suuntaan.

  • JBK – JS Hercules / La 28.8. klo 13.00 / Länsikenttä, Pietarsaari
  • Ottelusta ei ole valitettavasti tiedossa striimiä.