Hercules saa vieraita Närpiöstä

Hercules hakee kolmatta peräkkäistä täyttä pistepottiaan lauantaina, kun kotiottelussa vastaan asettuu Närpes Kraft. Kahden vierasvoiton siivittämänä Herccu-miehistö tähtää takaisin voittojen tielle myös Castrenissa.

Vierailija Närpes Kraft on vahvistanut miehistöään kesän aikana ja taistelu sarjapaikan puolesta on saanut mukavasti nostetta. Hyökkääjä Samir Isanovic on saanut maalihanansa auki heti ensimmäisissä otteluissa. Hänen lisäksi hyökkäävissä rooleissa viihtyvä vakuuttavan seurahistorian omaava Andrii Yakovlev saapui vahvistamaan närpiöläisiä. Närpes Kraft on tunnettu kovana kotijoukkueena, mutta vierasotteluissa pisteet ovat olleet tiukemmassa. Tällä kaudella kasassa on 13 pistettä, joista vain kolme on tarttunut mukaan reissupeleistä. Joukkueessa on kuitenkin rutkasti hyviä pelaajia, jotka kykenevät aiheuttamaan vaikeuksia omilla vahvuuksillaan.

Hercules on löytänyt hieman vaisumman jakson jälkeen paremman vireen ja tuloksena tulivat voitot GBK:n ja RFA:n vieraana. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Hercules kaatoi Kraftin 0-1 lukemin. Tällöin närpiöläisten suoraviivainen pelitapa aiheutti ajoittain haasteita Herculle, mutta tasapainoinen puolustuspeli riitti voittoon. Lauantain ottelussa tavoitteena on tyrehdyttää vieraiden vahvuudet omalla hyvällä pallollisella pelillä. Kokoonpanon suhteen tilanne on hyvä, eikä pitkäaikaisista vammoista kärsivien lisäksi varmoja poissaoloja ole.

  • JS Hercules – Närpes Kraft / La 21.8. klo 18.00 / Castrenin urheilukeskus
  • Liput portilta: 10€ ja 5€ (Alle 18v ja opiskelijat). Loppukauden kausari 15€ / loppukauden perhekausari 25€!
  • Ottelun striimi Herculeksen Youtube-kanavalla, selostajana Ville Luotola. https://youtu.be/Y3HQKsVM2Bo