Hercules matkaa Kokkolaan

Hercules pyrkii takaisin voittojen tielle sunnuntaina, kun se matkaa Kokkolaan GBK:n vieraaksi. Kauden ensimmäinen ottelu päättyi oululaisten selvään 6-0 voittoon, mutta nyt kuntopuntarit antaa odottaa tasaisempaa taistelua pisteistä.

GBK aloitti kautensa tulosten valossa huonosti, mutta on parantanut selkeästi otteitaan pelien jatkuessa. Viimeisestä viidestä ottelusta tilille on tullut vain yksi tappio. 12 ottelusta on kertynyt yhteensä yhdeksän pistettä ja matkaa pois putoajan paikalta on kolme pistettä. Nykyisen pistetahdin säilyessä ei huolta putoamisesta kuitenkaan vaikuttaisi olevan. Viimeiset ottelut ovat olleet vähämaalisia ja se on ollut takeena paremmille tuloksille. Maalinteko on ollut haastavampaa. Yhteensä kahdeksasta tehdystä maalista puolet on tehnyt Petteri Jokihaara.

Herculeksen peli ei ole ollut terävimmillään ja ote sarjan kärkisijoille on päässyt ainakin väliaikaisesti lipsumaan. Peleissä olleet paremmat ominaisuudet ovat jääneet taustalle, kun samaan aikaan pisteitä on menetetty osittain huonosti pelatuissa yksittäisissä tilanteissa. Harjoituskentällä suoritustaso on kuitenkin säilynyt hyvänä läpi vaikeamman ajanjakson. GBK-otteluun valmistavalla viikolla vauhti ja taso on edelleen ottanut pari napsua eteenpäin, joten hinku takaisin voittojen tielle on kova. Herculeksen pelaajatilanne on menossa parempaan suuntaan. Sivussa ovat edelleen Niklas Haataja ja Jerome Ogbuefi. Sen sijaan Sami Karjalainen ja Henry Mäkäräinen palaavat vahvuuteen.

  • GBK – JS Hercules, la 8.8. klo 18.30, Kokkolan keskuskenttä
  • Ottelusta ei ole valitettavasti tiedossa striimiä.