Hercules saa vieraaksi FC Vaajakosken

Hercules palaa lauantaina Kakkosen pelien pariin lyhyen kesätauon jälkeen. Castrenin tekonurmelle vastaan saapuu sarjataulukossa tasapisteissä oleva FC Vaajakoski.

FC Vaajakoski on sarjassa hyvissä asemissa. Kymmenestä ottelusta saaliina on 18 pistettä, mikä oikeuttaa neljänteen sijaan. Pisteitä on karttunut tasaiseen tahtiin ja viimeiseen seitsemään otteluun tilille on tullut vain yksi tappio. FCV:n vahvuuksina on ollut hyvin toimiva prässi, sekä aktiivinen ja suoraviivainen hyökkäyspeli. Puolustuksen tukipilarina alkukauden luutinut Toni Takamäki siirtyi kesäkuussa pelaamaan Färsaarille, mutta se ei ole suuremmin vierasjoukkueen otteissa näkynyt.

Herculeksen kahden viikon ottelutauko päättyy lauantaina. Tauon ajan joukkue harjoitteli ensimmäisen viikon omatoimisesti. Valmistavalla viikolla on pyritty löytämään parempaa kenttätasapainoa, sekä vaarallisuutta murtautumiseen. Näiden tavoitteiden täyttymiseksi on odotettavissa muutama muutos kokoonpanoon. Lauantain vastustaja ja jokunen poissaolo vaikuttavat myös lopullisiin ratkaisuihin. Kaikkineen Herculeksen pelaajatilanne on kohtuullinen. Poissa ovat varmuudella Niklas Haataja sairastelun ja Henry Mäkäräinen selkävamman vuoksi. Oskari Haanpää palaa kokoonpanoon pelikiellon jälkeen. Alkukaudesta loukkaantunut Kuutti Matila on palannut joukkueen harjoituksiin, mutta täysipainoinen harjoittelu odotuttaa vielä hyökkääjää.

Tule Castreniin kannustamaan Herccu voittoon!

  • Hercules – FC Vaajakoski / La 31.7. / Klo 18.00 / Castrenin TN
  • Tule kannustamaan Herccu voittoon! Liput: 10€ ja 5€ (Alle 18v ja opiskelijat). Portilta voi ostaa myös kausareita hintaan: Kausari 40€ / Perhekausari 60€
  • Ottelun striimi Herculeksen Youtube-kanavalla.