Perjantaina vieraita Rovaniemeltä

Herculeksen kakkonen jatkuu perjantaina, kun sarjakärki RFA saapuu vieraaksi Castreniin. Odotettavissa on vauhdikas kamppailu kahden aktiivisen joukkueen kohdatessa toisensa.

RFA on aloittanut kauden loistavasti, saalistaen kolmesta ottelusta seitsemän pistettä. Edellisessä pelissä kaatui Rovaniemellä FC Vaajakoski numeroita vakuuttavamman esityksen jälkeen 1-0. Voiton myötä RFA nousi myös sarjan kärkipaikalle. Oululaisille tuttu valmentaja Aleksi Tanner on tehnyt hyvää työtä. Nuori joukkue on harjoitellut hyvin ja luottaa aktiiviseen peliinsä. Herculekselle RFA on ollut viime kausina haastava vastustaja. Talven harjoitusottelussa päädyttiin 0-0 tasapeliin. Kentällä nähtäneen myös useampi Ykkösen pelejä pelannut pelaaja RoPS kytköksen myötä.

Hercules otti kauden avausvoittonsa viime lauantaina komeasti 6-0 lukemin. GBK jäi pahasti jalkoihin, mutta nyt on odotettavissa reilusti kovempi haaste. Pelillisesti Hercules on mennyt eteenpäin pienin askelin ja sitä myöten tulostakin on alkanut tulemaan. GBK-pelissä kentän tasapaino löytyi aikaisempia otteluita paremmin ja puolustuspeli otti harppauksen aktiivisempaan suuntaan. Valmistavalla viikolla peliä on edelleen pyritty kehittämään samoilta askelmerkeiltä ponnistaen. Mikko Isokangas pääsee valitsemaan kokoonpanon hyvillä mielin, kun lähes kaikki pelaajat ovat pelikunnossa. Vain Kuutti Matila potee vielä nilkkaansa, eikä ehdi kuntoutua perjantain koitokseen.

JS Hercules – RFA 28.5. klo 18.30, Castren

Ottelua voi tulla seuraamaan livenä katsomosta!

  • Hinnat: Kausari 40€ / Perhekausari 60€ / Pääsyliput 10€ ja 5€ ( Alle 18v ja opiskelijat)
  • VAIN KORTTIMAKSU! Hercules-yhteisön pelaajilla vapaa pääsy.
  • Tule tapahtumaan vain terveenä ja huolehdi turvaväleistä.

Striimi osoitteessa kaleva.fi/Live