Hercules – GBK lauantaina

Herculeksen taival Kakkosen C-lohkossa jatkuu kotiottelulla GBK:a vastaan. Lauantai-illan ottelussa molemmat joukkueet hakevat kauden avausvoittoaan Castrenin tekonurmella.

Perinteikäs GBK on sarjassa vielä ilman pisteitä, kun avausottelu päättyi 3-0 tappioon FC Vaajakosken vieraana. Vierasjoukkue päätyi vaikean edelliskauden jälkeen uudistamaan kokoonpanoaan reilusti. Vaikka pelaajisto nuorentui samalla, voi joukkuetta pitää melko kokeneena ottelumääriin peilaten. GBK:n päävalmentajana jatkaa seuraa pitkään edustanut Chris Corcoran. Oululaisille tuttuja kasvojakin löytyy, kun OPS:ssa pitkään pelannut Joni Lämsä siirtyi täksi kaudeksi kokkolalaisten riveihin Musan Salamasta.

Hercules avasi pistetilinsä viikonloppuna nousten komeasti tasapeliin Jyväskylässä. FC Vaajakoski karkasi avausjaksolla 2-0 johtoon, mutta Hercun vahva loppu pakotti kotijoukkueen taipumaan pistejakoon. Herculeksen kaksi ensimmäistä ottelua on alkanut hieman yskähdellen, mutta toiset puoliajat ovat antaneet osviittaa paremmasta. Tarvittavat elementit löytyvät jo ja niitä on edelleen jalostettu viikon aikana. Puolustuspeliä on pyritty saamaan aktiivisemmaksi ja pallollista pelaamista monipuolisemmaksi. Pallon pitämiseen on vielä kaivattu lisää rohkeutta, kuten myös malttia murtautumisissa.

Herculeksen kokoonpanosta puuttuu varmuudella nilkkavammasta kärsivä Kuutti Matila. Henry Mäkäräisen pelikunto ratkeaa myöhemmin.

Saamme ottaa otteluun yleisöä. Mikäli sinulla on ostettuna kausikortti, saat sen omaa/ostajan nimeä vastaan portilta. Portilla on myös myynnissä kausareita (40€), perhekausareita (60€), sekä pääsylippuja (5€ ja 10€). Tervetuloa katsomoon!

Tiedote yleisöstä: https://jshercules.com/2021/05/20/yleisoa-lauantain-otteluun/

Ottelu pelataan huomenna lauantaina Castrenissa klo 18.00. Striimi on nähtävillä Herculeksen Youtube-kanavalta.