Hercules matkaa RoPS:n vieraaksi

Valmistautuminen tulevaan kauteen alkaa kääntyä loppusuoralle, kun avauskierros siintää jo vajaan kuukauden päässä. Herculeksen seuraava etappi harjoitusotteluiden suhteen on Rovaniemellä, kun isäntänä toimii Ykköseen valmistautuva RoPS.

RoPS:n miehistö on uusiutunut reilusti haastavan edelliskauden jälkeen. Putoaminen Veikkausliigasta oli pettymys, mutta uusien tuulien myötä valmistautuminen vaikuttaa olevan hyvällä mallilla. RoPS sai talvella vyölleen paljon kovia otteluita Suomen Cupissa. Tulokset olivat vaihtelevia ja taival päättyi lopulta niukkaan tappioon HIFK:a vastaan. Nuoressa joukkueessa on useita tuttuja kasvoja edelliskausien kohtaamisista, kun Kakkosessa pelaava akatemia on toiminut alustana nousulle RoPS:n miehistöön.

Herculekselle lauantain ottelu on tärkeä osa valmistautumisessa kauteen. Harjoituspelejä ennen kautta on vielä kolme, mutta RoPS on vastustajista viimeinen, joka pelaa ylemmällä sarjatasolla. Pelillisesti Herculeksen paletti alkaa olla mukavasti kasassa, mutta viimeisiä viilauksia haetaan vielä. Variaatioita haetaan todennäköisesti jo Rovaniemellä ja tavoitteena on saada vaihtoehtoja kauden erilaisiin haasteisiin.

Herculeksen kokoonpanotilanne on melko hyvä. Varmuudella poissa ovat Valtteri Kovalainen ja Aki Peltokorpi. Keskikentän moottori Kovalainen kärsii kolahduksessa sattuneesta vaivasta ja maalivahti Peltokorvella on pieni nilkkavamma.

RoPS – Hercules su 11.4 klo 16.00 Rovaniemen keskuskenttä.

Ottelun striimi RoPS:in Youtube-kanavalla!

https://www.youtube.com/channel/UCvVTC22fhUN_3zoMdqM41aQ