Kapteenisto kaudelle 2021

Edustusjoukkue pelasi tämän päiväisissä harjoituksissa tämän harjoitusjakson huipentavan joukkueen sisäisen harjoitusottelun. Ottelu päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen lukemiin 4-3.

Joukkueella on ollut tapana palkita jokaisella harjoitusjaksolla myös eniten harjoituksissa pisteitä kerännyt pelaaja. Tämän päivän voittajajoukkueessa pelanneet Sami Karjalainen ja Valtteri Kovalainen ratkoivat keskinäisen paremmuuden ottelun jälkeen pelatussa yksilöfinaalissa. Harjoitusjakson herruuden vei nimiinsä lopulta Valtteri Kovalainen.

Edellisen jakson pisterohmuna oli viime pelit topparina luutinut Samuli Leppälä.

Ottelun jälkeen joukkue valitsi kauden kapteeniston. Kapteenistoon kaudelle 2021 valikoituivat Aleksanteri Patronen ( C ), Henry Mäkäräinen, sekä Timi Voutilainen.

”Vaikka joukkueen yhteisiä tapahtumia on ollut talven aikana rajoitetusti, niin me ollaan kasvettu jo yhtenäiseksi ryhmäksi. Muiltakin osin harjoituskausi on ollut lupauksia herättävä, joten sarjan avausta odotetaan jo kovasti. Nyt kuitenkin mukavaa pääsiäistä kaikille, pysytään terveinä!” Patronen kommentoi.

Päivän harjoitusten ja kapteeniston valinnan myötä edustusjoukkue siirtyy lyhyelle pääsiäistauolle.

Hercules-yhteisö toivottaa kaikille mukavaa ja rauhallista pääsiäistä!