Lauantaina vastassa OLS

Herculeksen valmistautuminen kauteen jatkuu lauantaina harjoitusottelulla OLS:a vastaan. Joukkueet kohtaavat toisensa toista kertaa tämän vuoden puolella OLS:n vietyä Suomen Cupin ottelun 2-1 lukemin tammikuun lopussa.

Edellinen kohtaaminen oli molemmille ensimmäinen ottelu ja sitä leimasi ajoittainen epävarmuus. OLS onnistui käyttämään omat hetkensä Herccua paremmin ja rankaisi virheistä kahden maalin verran napaten voiton. Nuori ja aktiivinen joukkue on osoittanut vaarallisuutensa ja puolustaja Juuso Kemppaisen tulon myötä se vahvistui entisestään.

Vaikka Herculeksen harjoitusottelut ovat pelillisesti sujuneet hieman vaihtelevasti, ovat tulokset olleet melko hyviä. Kauteen valmistautumista ajatellen suunta on ollut oikea ja lauantaina on tavoitteena ottaa jälleen seuraava askel parempaan. Edellinen ottelu RFA:a vastaan toi kaivatun paluun pelin tasapainon suhteen. Kompaktin puolustuspelin lisäksi Hercules onnistui myös maalipaikkojen luomisessa, mutta voittomaali jäi 0-0 pelissä tekemättä. Hyökkäyspelin osalta parannusta haetaan edelleen ja hyvin organisoitu OLS tuo tähän oivan haasteen.

Herculeksen kokoonpanotilanne on melko hyvä. Muutaman pelaajan pelikunto tarkastetaan vielä perjantaina, mutta muuten ryhmä on hyvässä iskussa. Vastuuta lienee jaossa taas laajasti, jotta kuormitus säilyy sopivana kauden lähestyessä.

OLS – Hercules la 27.3 klo 12.45 Garam Masala. Otteluun ei oteta yleisöä. Pääset seuraamaan ottelua livenä alla olevasta linkistä.