Hercules-RFA lauantaina

Herculeksen harjoitusottelut jatkuvat tulevana lauantaina Heinäpäässä rovaniemeläistä RFA:a vastaan. Herccu palasi maanantaina joukkueharjoituksiin talviloman jälkeen ja päättää viikon otteluun tulevan kauden vastustajaa vastaan.

RFA:a voi pitää monella tapaa hyvänä vastustajana kauteen valmistautumisessa. Joukkueen vahvuudet eroavat edellisten ottelujen vastustajista ja se tuo jälleen uudenlaisia haasteita ratkaistavaksi. RFA on menestynyt viime kausina Kakkosessa hyvin ja samaa voi odottaa myös tulevalta kaudelta. Nuori ja laadukas joukkue kykenee hyvään joukkuepeliin ja urheilullisuus on pohjana aktiiviselle pelitavalle.

Loman jälkeen Hercules on keskittynyt harjoittelussa tasapainon löytymiseen puolustuspelissä. Pelaajien rooleja vastustajan ollessa pallollisena on pyritty hiomaan ja harjoituksen tuloksia on lauantaina hyvä tilaisuus arvioida. Hercules lähtee otteluun isolla ryhmällä. Timi Voutilainen puuttuu lauantaina, mutta muutama pelaaja palaa kokoonpanoon OTP-otteluun verrattuna. Edelleen näyttöpaikkoja on luvassa laajasti pelaajistolle.

Heinäpään tekonurmella pelattavaan otteluun ei oteta yleisöä, mutta Herculeksen YouTube-kanava näyttää ottelusta selostetun livestriimin.

Hercules – RFA la 20.3 klo 15. Striimi klo 14.55 alkaen.