Hercules kohtaa AC Oulun

Hercules palaa harjoitusotteluiden pariin muutaman viikon tauon jälkeen. Lauantaipäivän ottelussa vastaan asettuu Veikkausliigaan noussut AC Oulu.

Herculeksen valmistautuminen kauteen on edennyt hyvin, vaikka yhteisiä tapahtumia onkin jouduttu rajoittamaan koronan vuoksi. AC Oulu tarjoaa loistavan pelillisen haasteen, mutta samalla mahdollisuuden tarkastaa tämän hetken tilan harjoiteltujen teemojen suhteen.

AC Oulun valmistautuminen kauteen vaikuttaa sujuneen talven osalta vakaasti. Otteluja on kertynyt hyvin Suomen Cupin myötä ja tulostakin on tullut. Nousu Veikkausliigaan on luonnollisesti antanut mojovan piristysruiskeen seuralle.

Hercules on harjoittelussaan keskittynyt nostamaan tempoa ja tehoja ylös. Siinä on onnistuttu hyvin ja valmistautuminen on käynnissä suunnitellulla tavalla. Taktisesti pelin hiominen on vielä kesken, mutta ainakin puolustuksellisia asioita pitäisi olla havaittavissa jo lauantaina. Tämän lisäksi omat hetket pallollisessa pelissä täytyy löytää ja pyrkiä käyttämään huolellisesti.

”AC Oulu on kova testi koko joukkueelle ja pelaajille”, kommentoi päävalmentaja Mikko Isokangas.

”Mielenkiintoista nähdä missä mennään. Puolustuspeli on keskiössä, mutta täytyy meidän pystyä tilaisuuden tullen pelaamaan rohkeaa pallollista peliä.”

Valmistautumisen suhteen haasteita on tuonut epävarmuus harjoituspeleistä, mutta tuleville viikoille otteluita on suunniteltu reilusti. Tehokkaiden harjoitusviikkojen tuloksia päästään testaamaan perusteellisesti. Tärkeänä voi pitää myös uudistuneen Herccu-miehistön yhtenäistymisen pelien myötä. Lauantain ottelussa nähdään tulessa tämän viikon tuoreet sopimuspelaajat Hannes Seikkala, Rasmus Myllys ja Muritala Adeniran. 

AC Oulu – Hercules 27.2 klo 13.45 Garam Masala Areena. Otteluun ei oteta yleisöä. Ottelu striimataan Kaleva Livessä.