Kausarikilpailu jatkuu 31.3. asti!

Kausarikilpailua on päätetty jatkaa 31.3. asti. Treenit ja pelit alkavat pian pyörimään. Kyllä se kesäkin tänä vuonna vielä tulee, joten muistahan osallistua kausarikilpailuun!

Kausarikilpailun avulla tarjoamme yhteisömme junioreille mahdollisuuden voittaa mahtavia palkintoja kortteja myymällä. Kannusta joukkuettasi osallistumaan kilpailuun!  

PALKINNOT:

Joukkuekilpailu:

Eniten myynyt joukkue voittaa yhteistreenit ja haasteottelun rankkarikisalla Herculeksen edustusjoukkuetta vastaan, sopivalla tasoitussäännöllä. 

Yksilökilpailu:

1.       Henkilökohtainen potkutekniikka- ja maalintekotreeni Herculeksen edustusjoukkueen valmentajan ja maalivahdin kanssa, sekä pelimatka edustusjoukkueen kanssa vieraspeliin (1+1 hlö).

2.       Henkilökohtainen tekniikkatreeni Herculeksen edustusjoukkueen valmentajan /pelaajan kanssa, sekä School of Gaming; kuukauden lahjakortti omavalintaiseen pelikerhoon.

3.        Henkilökohtainen tekniikkatreeni oman pelipaikkasi Herculeksen edustusjoukkueen pelaajan kanssa.

Ja kaikkien kortteja myyneiden kesken arvotaan 3kpl henkilökohtainen tekniikkatreeni oman pelipaikkasi Herculeksen edustusjoukkueen pelaajan kanssa.

Palkintojen saajat voivat halutessaan ottaa treeneihin mukaan myös kavereita. Palkinnot järjestetään koronatilanne huomioiden ja voittajien kanssa sovittavalla aikataululla.

OHJEET:

– Kilpailu on tarkoitettu yhteisön joukkueiden pelaajille/vanhemmille (Hercules, Ajax, Haupa, Tervarit jr, Ponkilan Pantterit, Limingan Pallokarhut)

– Pelaajat/vanhemmat kertovat Herculeksen kausarikilpailusta perheenjäsenilleen, tutuilleen, kavereilleen jne. ja ohjeistavat heidät ostotilanteessa kohdentamaan ostonsa tietylle pelaajalle ja joukkueelle. Kohdistaminen tehdään verkkokaupassa. Näin kukin kortin myynyt pelaaja/joukkue saa pisteitä kilpailussa. 

ESIMERKKI:  Matti Jalkapalloilija kertoo Maija Meikäläiselle kilpailusta, Maija päättää ostaa kortin ja menee Hercules-kauppaan. Kassalla Maija kirjoittaa ”Kohdista ostosi” -kenttään pelaajan nimen ja joukkueen: ”Matti Jalkapalloilija / Matin juniorijoukkueen nimi.” Näin Matti ja hänen joukkueensa saavat pisteitä kilpailussa. 

KILPAILUAIKAA ON 31.3.2021 ASTI! VOITTAJIIN OTETAAN YHTEYTTÄ HENKILÖKOHTAISESTI 5.4.2021 MENNESSÄ. 

Osta korttisi klikkaamalla tästä.

JOUKKUEENJOHTAJA: voit myös kerätä joukkuekohtaisen listan ostajista, kerätä maksut ja noutaa kortit Hercules toimistolta.

Lisätiedot: Mikko Takalo 044 998 8484