Hercules pelaa tulevalla kaudella Kakkosta

Suomen Palloliiton lisenssikomitea tiedotti eilen 14.1.2021, että kaikille Ykkösen seuroille on myönnetty lisenssi kaudeksi 2021. Samoin kaikille Veikkausliiga-seuroille on myönnetty lisenssi jo aiemmin. Hercules ei osallistunut Ykkösen lisenssimenettelyyn, vaan joulukuussa lisenssikomitean edustajan kanssa käydyn neuvonpidon perusteella päätimme, että teemme lisenssihakemuksen vasta, jos paikkaa Ykkösessä tarjotaan. Nyt siis tätä paikkaa ei ole tarjottu Herculekselle, eikä kenellekään muulle. Jos Veikkausliigan tai Ykkösen seuralle myönnetty lisenssi jatkossa evätään (tämän todennäköisyys on erittäin pieni), on Hercules ensimmäisenä jonossa mahdollisessa täydennysmenettelyssä ja jätämme tuolloin lisenssihakemuksen.

Herculeksen osalta tämä tilanne tarkoittaa käytännössä sitä, että keskitymme nyt täysillä rakentamaan kautta Kakkosessa. Koko jalkapalloyhteisön kannalta on erittäin hieno asia, että kaikki seurat ovat ainakin toistaiseksi selvinneet kuluneesta hullusta vuodesta.

Hercules-joukkuetta on rakennettu molemmat sarjamahdollisuudet huomioiden. Kasassa on nyt 15 pelaajasopimusta ja ryhmä täydentyy vielä muutamalla pelaajalla, sekä omilla U17 ja U20- joukkueiden pelaajilla. Vahvana painopisteenä on Hercules-yhteisön vahvistaminen yhdessä junioriseurojen kanssa.

Edustusjoukkue aloittaa ottelut pian. 23.1. pelataan mahdollisesti harjoitusottelu RFA:ta vastaan. Ottelu on kuitenkin vielä koronatilanteen takia epävarma. 30.1. joukkue pelaa ensimmäisen Kakkosen Cupin ottelunsa OLS:aa vastaan. Koronatilanteen takia otteluissa on mahdollisia erikoisjärjestelyjä, joista tiedotetaan erikseen mahdollisimman pian.

Kausikorttikampanjan saldo on tähän mennessä 202 myytyä kausikorttia, iso kiitos kaikille kortin ostaneille! Tämä on selkeästi Herculeksen ennätys. Kampanjapalkinnoista ja arvonnoista tiedotetaan voittajia kampanjan päättyessä. Kampanja on käynnissä 31.1. asti!

Kausarikampanjan lisäksi käynnissä on junioreille suunnattu Kausarikilpailu, jossa palkitaan eniten kausareita myynyt joukkue sekä pelaaja! Kannattaa siis suunnata kausarikaupoille, ja kohdistaa osto omalle juniorille ja tämän joukkueelle. (Lisätiedot kausarikilpailusta osoitteessa: https://jshercules.com/2020/12/17/herculeksen-kausarikilpailu/)

Osta oma kausarisi osoitteesta: jshercules.com/kauppa.

Kortin ostamalla tulet osaksi Hercules-yhteisöä, ja tuet joukkueiden toimintaa. Kausarilaisena pääset katsomaan jokaisen Herculeksen kotipelin, sekä Cupissa että Kakkosessa, heti kun koronatilanne sen sallii!

Lisätiedot: Marko Saranlinna, 050 33 77 922