Viime kaudelle seuraan takaisin liittynyt keskikenttäpelaaja Henry Mäkäräinen teki Herculeksen kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Erinomaisen pelikäsityksen ja syöttötaidon omaava hyökkäyspelin moottori oli viime kaudella yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista. Yhdessä Valtteri Kovalaisen kanssa he muodostivat tasapainoisen ja menestyksekkään kaksikon joukkueen ryhmityksen ytimessä. Hene on luottavainen joukkueen rakentumisessa tulevaan kauteen.

”Jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin, meillä oli hyvä ryhmä ja toimiva ympäristö. Yhden sijan pystyy vielä parantamaankin. Joukkueen rakentuminen vaikuttaa hyvältä, joten hommiin vaan!”

Päävalmentaja Mikko Isokangas oli innoissaan 26-vuotiaan pelaajan jatkosta.

”Hene on iso pelaaja joukkueelle eli tietysti hänen jatkaminen on tärkeää. Erinomaisen pelikäsityksen ja pallollisen pelaamisen lisäksi hän näyttää esimerkkiä muita kunnioittavalla persoonalla ja nöyrällä joukkueen eteen pelaamisella. Näiden ominaisuuksien merkitystä ei voi liikaa korostaa. ”

Joukkueen parhaat maksimikestävyystulokset viime kaudella kertovat pelaajan kovasta työmoraalista myös omatoimisen harjoittelun suhteen.